Menu

Uitzendbureau bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de nieuwste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop solliciteren door je online in te schrijven of langs te komen bij een van onze vestigingen.

 

Vind direct je nieuwe baan

Online georiënteerd uitzendbureau

Bekijk vacatures. 

Jij weet als geen ander hoe jouw ideale baan er uit ziet. In welke plaats wil je werken?  Fulltime of parttime?  In schoonmaak, productie, administratie of iets anders? Voer je voorkeuren in, vind de beste banen bij jou in de buurt en solliciteer direct. 

Bekijk vacatures
Actief Werkt! App

Schrijf je in. 

Heb je weinig tijd om zelf te zoeken? Of vind je nu geen passende vacature? Door je in te schrijven ben je vindbaar voor ons. Je hebt dan ook een account waarmee je makkelijk kunt solliciteren, zonder steeds je gegevens opnieuw in te hoeven voeren.

Schrijf je in

Vacature alert.

Elke week de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van Actief Werkt ontvang je de vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft dus niet zelf te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Meld je aan

Onze specialisaties

Wil jij een nieuw vak leren?

Volg dan een opleiding via Actief. Wij gunnen iedereen een opleiding: een kans om jezelf te ontwikkelen en om je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Dat is goed voor jou en voor je werkgever.

2500+ vacatures

Ben je op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Wij bieden vacatures in uiteenlopende branches. Wij brengen je in contact met de leukste werkgevers. Zo bouw je meteen een waardevol netwerk op.

Personeel nodig?

Wij helpen u graag verder. Binnen 1 minuut dient u een vacature bij ons in zodat onze vestiging dicht bij u in de buurt voor u aan de slag kan.

Aan de slag als zzp'er

Eigen baas in de techniek, maar tóch minder tijd kwijt zijn aan administratie en facturatie? Actief Werkt! Helpt ook zzp’ers graag aan mooie opdrachten.

Vind je vestiging

Actief Werkt! heeft ruim 90 vestigingen door heel Nederland. Wij vinden een vacature voor jou en helpen je naar een nieuwe baan bij jou in de buurt.

Werken bij Actief

Wij groeien hard! We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. Benieuwd naar onze vacatures? En wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Het persoonlijkste uitzendbureau van Nederland

Als uitzendbureau koppelen we dagelijks vacatures aan de juiste uitzendkrachten. Wij staan elke werkdag klaar om een interessante vacature voor je te vinden. Met ruim 90 uitzendbureaus verspreid door heel Nederland, vind je altijd een Actief Werkt vestiging bij jou in de buurt. Persoonlijk staat centraal in de cultuur van ons uitzendbureau. Zo gaan we met elkaar om. Niet voor niets noemen wij onze uitzendkrachten flexcollega’s. Wij behandelen flexcollega's zoals we zelf behandeld willen worden. Met oprechte aandacht en interesse voor elkaar. Door Actief Werkt uitzendbureau word je gewaardeerd en persoonlijk geholpen.

Nieuwe kansen en opleidingen

Heb je geen plezier in je werk en wil je een nieuw vak leren? Je laten omscholen of bijscholen? Bekijk dan snel ons brede vacature aanbod en onze opleidingen. Wij gunnen iedereen een opleiding: een kans om jezelf te ontwikkelen en om je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Dat is goed voor jou en je werkgever. Bij Actief Werkt Uitzendbureau vinden wij je motivatie belangrijker dan je cv. 

Werken via een uitzendbureau

Een uitzendbureau is dé plek waar vraag en aanbod van werk samenkomen. Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en zoeken de vacature die past bij jouw wensen en persoonlijkheid. Door te werken via een uitzendbureau doe je waardevolle werkervaring op en bouw je een waardevol netwerk op. Het is een mooie opstap naar een vaste baan. 

Werken voor topwerkgevers