Menu

Actief Actueel

Kies een categorie

Werken in de kou

30 December 2022

Het is hartje winter en dat betekend werken in de kou, brrrr! Niet alleen buiten werken kan koud zijn, maar ook in onverwarmde loodsen of koelcellen...

7 tips om een winterdip tegen te gaan!

21 November 2022

De winter! Warme chocolademelk en allerlei feestdagen vinden plaats in de winter, maar het is ook een seizoen met koude en donkere dagen. En bij sommige mensen slaat de winterdip toe. Daarom hierbij 7 tips om de winterdip tegen te gaan.

Wet Implementatie EU-richtlijn

2 August 2022

Op 1 augustus 2022 is de wet ‘Implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ in werking getreden. Lees hier de vier belangrijkste wijzigingen voor medewerkers.

Opgeruimd Werkt! Beter

4 July 2022

Waar je werkplek ook is; op kantoor, een bouwplaats, of als je thuis aan het werk bent, een opgeruimde en schone werkplek is bevorderend voor je gezondheid en veiligheid. Hoe zorg je ervoor dat je werkplek schoon en netjes is? Wij hebben tips verzam

De stoerste vuilnisvrouw is Joy

16 June 2022

Dat er vooral mannen achter een vuilniswagen staan maakt Joy niks uit. De 23-jarige Joy Vuuren is een hardwerkende vuilnisvrouw bij Cyclus.

Jawad pakt zijn kans als chauffeur.

13 June 2022

Jawad werkt als vrachtwagenchauffeur. Hij vond zijn nieuwe uitdaging via Actief Werkt!. Hier lees je zijn verhaal.

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd in de spotlights

25 May 2022

Actief Werkt! Techniek zet Niels Hoogstrijd, 21 jaar, in de spotlights. Niels heeft zijn vaste baan als lasser opgezegd om voor opdrachtgevers via Actief Werkt! Techniek aan de slag te gaan.

Maak kennis met Thomas Erdman

17 May 2022

Thomas zet zich al jaren in voor Actief Werkt! Techniek. In 5 jaar tijd maakte hij mooie stappen van junior projectmanager naar branchemanager.

Dit vieren we op 1 mei

1 May 2022

1 mei is Dag van de Arbeid. Maar weet je eigenlijk wel waarom we dit vieren? Hier lees je het verhaal achter 1 mei.

Kies een categorie