Menu

Actief Werkt! Uitzendbureau

Iedereen heeft potentieel en is daarmee van waarde voor de arbeidsmarkt, dat is onze overtuiging. Door onze lokale aanwezigheid weten wij wat er speelt in de omgeving en verbinden we dit potentieel met werk. We spreken iedereen persoonlijk, waar we kijken naar de kwaliteiten en het verhaal achter de persoon. Vanuit die kennis bemiddelen we onze flexcollega’s naar werk. Door deze manier van werken helpen wij wekelijks meer dan 2200 tevreden flexcollega’s aan het werk en daar zijn we trots op!

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze diensten

Uitzenden

Een flexibele schil met uitzendkrachten is belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Alleen mensen inzetten op het moment dat u ze echt nodig heeft. Wij nemen alles uit handen, van de werving tot administratieve afhandeling. En u draagt geen enkel risico.

Bekijk

Opleiden

Het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is. Wij investeren doorlopend in het opleiden van flexcollega’s.

Bekijk

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexkracht, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is.

Bekijk

Werving & selectie

Ook voor vaste posities binnen uw bedrijf werven en selecteren we de juiste kandidaat. Denk hierbij aan functies zoals teamleiders, operators, commercieel en administratief medewerkers. Klik op onderstaande button om de vestiging bij u in de buurt te vinden.

 

Bekijk