Menu

Op zoek naar personeel?

Voor een korte of langere periode? Tijdelijk of vast? Steeds meer bedrijven hebben naast hun vaste personeel een flexibele schil met uitzendkrachten. Belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Wij helpen u graag verder. Het zoeken naar geschikt personeel kost veel tijd. Besteed het daarom uit aan onze specialisten. Heeft u een vacature? Wij hebben de kandidaat!

Vul onderstaand formulier in om een vacature te plaatsen.

Onze diensten

Uitzenden

Een flexibele schil met uitzendkrachten is belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Alleen mensen inzetten op het moment dat u ze echt nodig heeft. Wij nemen alles uit handen, van de werving tot administratieve afhandeling. En u draagt geen enkel risico.

Bekijk

Inhouse Services

De uitkomst bij grote volumes uitzendkrachten. Onze specialisten
werken bij u op locatie en zijn een verlengstuk van uw organisatie. Serviceverlening van A tot Z. Uw doel
is ons doel. Met oog op efficiency en productiviteitsverbetering.

Bekijk

Werving en Selectie

De kandidaat gaat direct bij u in dienst. Ideaal als u een een nieuwe collega zoekt voor een vaste positie binnen uw bedrijf en deze collega voor langere tijd aan u wilt binden. No cure, no pay. U betaalt pas bij indiensttreding van uw nieuwe collega.

Bekijk

Opleiden

Het belang van personeel opleiden en omscholen neemt de laatste jaren alleen maar toe. De arbeidsmarkt staat niet stil. Het is een slimme zet om te zorgen dat uw personeelsbestand toekomstbestendig is. Wij investeren doorlopend in het opleiden van flexcollega’s.

Bekijk

Onze specialisaties

Het persoonlijkste uitzendbureau van Nederland

Actief Werkt Uitzendbureau heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche. We zijn een onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming en daarmee een van de snelst groeiende uitzendbureaus. De Actief Group heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

In een wereld vol met digitale ontwikkelingen en kansen, blijft in de uitzendbranche de menselijke maat het verschil maken. In de kern is ons werk namelijk mensenwerk. Persoonlijk staat daarom centraal in onze cultuur, dat is wat ons uniek maakt. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en collega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Benieuwd naar ons verhaal?

Corona: hoe gaan we hier samen mee om?

Het coronavirus heeft veel impact voor onze klanten en onze flexcollega's. Het roept veel vragen op. Lees meer over ons coronabeleid.