Menu

Uitzenden

Tijdelijk extra personeel nodig? Voor een korte of langere periode? Wij helpen u graag verder. Steeds meer bedrijven hebben naast hun vaste personeel een flexibele schil met uitzendkrachten. Ideaal om onverwachte pieken op te vangen of bijvoorbeeld ter vervanging van een zieke medewerker. 

 

Uitzendkrachten zijn onmisbaar in uw organisatie

Een flexibele schil met uitzendkrachten is voor bedrijven belangrijk om te kunnen groeien en snel in te spelen op veranderende marktontwikkelingen. Met een goede flexibele schil is uw organisatie wendbaarder en kunt u direct op- en afschalen met personeel, waardoor u steeds kunt anticiperen op een veranderde vraag.

Bij uitzenden stellen wij onze flexkrachten ter beschikking tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week en de duur van de werkzaamheden is flexibel. U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Actief blijft formeel werkgever, waardoor u geen enkel risico loopt bij ziekte, uitval of ontslag. Geen gedoe met vacatures online zetten, sollicitatiegesprekken voeren en het selecteren van de juiste kandidaten. U vertelt ons wat u zoekt en wij nemen alles uit handen, van de werving tot de administratieve afhandeling.

Voordelen op een rijtje

Uitzenden

Flexibiliteit

Alleen mensen inzetten op het moment dat u ze echt nodig heeft. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek. Wij blijven betrokken en hebben persoonlijk contact met zowel u als onze flexcollega’s.

Uitzenden

Gemak

Geen zorgen over de werving en selectie van de juiste kandidaten, het regelen van contracten, de verloning en begeleiding. Dit werk nemen wij uit handen. 

Uitzenden

Geen risico's

We zijn formeel de werkgever en u draagt daarom geen risico’s bij ziekte, uitval of ontslag. Een opdracht kan tussentijds stopgezet worden.

Uitzendkrachten via Actief

Met meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en vestigingen door heel Nederland hebben we een uitgebreid netwerk van flexkrachten die sterk zijn in uitvoerend werk. Wij kennen onze uitzendkrachten persoonlijk, spreken dezelfde taal en weten wat hen beweegt. Dit maakt de samenwerking persoonlijker en onze resultaten beter. Het is onze voornaamste taak om te zorgen dat onze flexkrachten met plezier hun dagelijkse werk verrichten en passen bij de cultuur van uw organisatie.

We blijven betrokken bij onze flexkrachten, ook als ze al voor u aan het werk zijn. Regelmatig hebben we contact om te checken of alles goed gaat. Zo zijn we op de hoogte van wat zich afspeelt bij u op de werkvloer en kunnen we snel bijsturen als dat nodig is. 


Wat kost een uitzendkracht?

Een flexkracht heeft een flexibel arbeidscontract en u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Het uurtarief hangt af van verschillende factoren, zoals de ervaring van de kandidaat, de duur van de opdracht en uw cao. Een flexkracht heeft wettelijk recht op gelijke beloning voor werk dat vaste medewerkers met dezelfde functie binnen uw organisatie verdienen. Wilt u precies weten wat een flexkracht kost? Deel uw vacature en wij berekenen geheel vrijblijvend uw tarief.

Heeft u grote volumes uitzendkrachten nodig? En zijn efficiency en productiviteit belangrijke thema’s binnen uw organisatie? Wellicht sluit dan onze Inhouse Services dienstverlening goed aan. 

Uitzendkrachten overnemen in vaste dienst

Bent u zo tevreden over onze flexkracht dat u hem of haar het liefst in vaste dienst wilt nemen? Dat is mogelijk. U mag de flexkracht rechtstreeks een contract aanbieden, nadat de flexkracht de vooraf afgesproken aantal uren heeft gewerkt. Als u de uitzendkracht eerder in dienst wilt nemen, dan hanteren we een zogenaamde overnameregeling. 

Verschil uitzenden en werving & selectie

Bij uitzenden houdt onze taak niet op na de werving en selectie. De flexkracht blijft bij ons in dienst en wij zijn wettelijk werkgever. U kunt onze flexkracht voor een kortere of langere periode inlenen waarvoor u ons een uurtarief betaalt.

Dat is anders bij Werving en Selectie waarbij de kandidaat direct bij u in dienst gaat. U bent vanaf de eerste dag verantwoordelijk voor de salarisuitbetaling, de wettelijke afdracht en de kosten die komen kijken bij eventueel verzuim of uitval. U betaalt ons een vaste fee voor het selectie traject waarin wij u volledig ontzorgen. Werving en Selectie is geschikt als u een nieuwe collega zoekt voor een vaste positie binnen uw bedrijf en deze collega voor langere tijd aan uw organisatie wilt binden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een vestiging in de buurt. 

Vacature plaatsen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op 

Wij zijn Actief voor