Menu

Schoonmaken bij Hago

Ken jij Hago al? We werken met meerdere schoonmaakbedrijven samen, en Hago is er daar een van. Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Ze hebben veel schoonmaakmedewerkers nodig. Vind je het leuk om treinen schoon te maken, dan is Hago Railservices precies wat jij zoekt. Lijkt het je leuker om schoon te maken bij zorginstellingen? Dan kan je terecht bij Hago Zorg. Zit je liever tussen de geur van versgebakken brood? Dan ontvangen we jou met open armen bij Hago Food & Industry. Wil je tussendoor nog wat kunnen babbelen met de klanten en werknemers? Dan zien we je graag bij Hago Next. 


Werken bij Hago via Actief Werkt!

Bij Actief Werkt! is een team van specialisten in de regio aan het werk, helemaal gericht op werken bij Hago. Team Hago van Actief Werkt! is aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen bij Hago. We werken al lang samen en we kennen elkaar goed. Zo helpen we je aan schoonmaakwerk dat bij jou past. We zorgen er voor dat je wordt ingepland zoals jij wil werken.


Vacatures bij Hago

Er zijn volop vacatures. We hebben fulltime vacatures en parttime vacatures. Je kunt werken in een ziekenhuis, een school, of in een kantoor. We zijn regelmatig op zoek naar schoonmakers voor treinschoonmaak, of schoonmaak van vakantiehuisjes en hotels. 


Naar Hago vacatures

Waarom via Actief Werkt! bij Hago werken?

1. Vaste contactpersoon
Je krijgt een vaste contactpersoon, die je zo goed mogelijk naar jouw wensen inzet op werk dat bij je past. Wil je veel uren maken?  Jouw contactpersoon combineert aanvragen, om jou het gewenste aantal uren te bieden.

2. Veilig aan het werk
Wij vinden jouw veiligheid op je werk belangrijk, dus stellen we de nodige beschermingsmiddelen beschikbaar. Een zorg minder!

3. Goed salaris
Je krijgt betaald volgens de schoonmaak-CAO. De salarissen vanuit deze CAO liggen zo’n 12%-20% boven het minimumloon. Daarnaast zijn er toeslagen voor onregelmatigheid, weekenddienst, nachtdienst etc.

4. Huis kopen als flexcollega
Je kunt als uitzendkracht óók een huis kopen. Als je minimaal één jaar via ons aan de slag bent, kun je in aanmerking komen voor een zogenaamde ‘perspectiefverklaring’. Deze verklaring kijkt naar jouw toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en kan een hypotheek mogelijk maken.

Contact met team Hago

Neem dan contact op met ons op via onderstaande contactgegevens. Kijk in welke regio je valt en kies vervolgens de optie.

Regio Noord Oost - 076 523 2977

Optie 1: Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel
Optie 2: Gelderland
Optie 3: Utrecht

schoonmaak.noordoost@actiefwerkt.nl

Regio West - 076 523 2976

Optie 1: Noord Holland Noord
Optie 2: Noord Holland Zuid, Flevoland
Optie 3: Zuid Holland

schoonmaak.west@actiefwerkt.nl


Regio Zuid - 076 523 2978

Optie 1: Zeeland en West Brabant
Optie 2: Midden en Oost Brabant
Optie 3: Limburg Noord
Optie 4: Limburg Zuid

schoonmaak.zuid@actiefwerkt.nl

 

Bereikbaarheid

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

 

Direct solliciteren?