Menu

Detacheren

Heeft u voor een langere tijd of een bepaald project extra personeel nodig? Dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt u meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering kiest u voor meer binding met de flexkracht, omdat deze voor langere tijd bij u werkzaam is.

Detacheren: flexibel, maar toch zekerheid

Een flexibele schil is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op veranderde marktontwikkelingen. Detacheren geeft u net als bij uitzenden een flexibel personeelsbestand. Detacheren is ideaal als u extra personeel zoekt voor langere tijd, maar toch graag flexibel wilt blijven. U wilt er zeker van zijn dat de flexkracht die u aanneemt voor langere tijd bij u werkzaam is, en niet zo maar stopt. 

Actief blijft formeel werkgever, waardoor u geen enkel risico loopt bij ziekte, uitval of ontslag. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties en het selecteren van de juiste kandidaten. U vertelt ons wat u zoekt en wij nemen alles uit handen, van werving tot administratie. Onze flexkrachten gaan graag bij u aan het werk. U profiteert van een ‘vaste’ betrokken medewerker en u kunt met een gerust hart investeren in de ontwikkeling van de flexkracht.

Voordelen op een rijtje

Detacheren

Flexibiliteit

Het inzetten van de juiste mensen op het moment dat u ze nodig heeft op basis van een afgesproken contractperiode.

Detacheren

Zekerheid

U heeft de zekerheid dat de flexcollega voor een bepaalde tijd of gedurende het project bij u blijft werken.

Detacheren

Geen risico's

We blijven formeel werkgever en u draagt daarom geen risico’s bij ziekte, uitval of ontslag. 

Verschil tussen uitzenden en detacheren

Bij uitzenden wordt er gewerkt met een flexibel arbeidscontract en u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Een opdracht kan elk gewenst moment stopgezet worden. Bij detacheren is dit niet mogelijk en dat biedt zowel u als onze flexkracht meer zekerheid. De flexkracht krijgt een reguliere arbeidsovereenkomst met een vooraf afgesproken contractduur. Ook bij detacheren betaalt u alleen voor de gewerkte uren en liggen de risico’s van ziekte, uitval of ontslag bij ons. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we graag uw behoefte en voorzien u van gratis professioneel advies. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen bij voorkeur persoonlijk bij u langs, omdat wij ons dan een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie, uw wensen en behoeften.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op